Informații utile pentru locuitorii municipiului Satu Mare

Casieria Florisal

se mută de pe str. Coșbuc pe str Micu Klein

Postat 2019-07-01

Casieria Florisal de pe str. G. Coșbuc nr 1 se muta pe str. Micu Klein din data de 15.07.2019

La Cap Pod Golescu se reamenajează

zona verde

Postat 2019-07-01

Întrucât spațiul verde din această zonă a fost amenajat pe asfalt, datorită secetelor și căldurilor necesită regândire și reamenajare. Va fi amenajată o stâncărie pentru a crește grosimea stratului fertil ce va fi ornată cu plante specifice care rezistă la secetă.
Lucrările au inceput la sfârșitul lunii iunie și se vor finaliza la mijlocul lunii iulie. Cerem întelegerea participanților din trafic pentru inconvenientele cauzate de utilajele care efectuează lucrările din zonă.

Măsuri luate în urma furtunii

din 27.06.2019

Postat 2019-06-28

   În urma furtunii de cod roșu din data de 27.06.2019 între orele 15:30 - 16:30 SC Florisal SA a intervenit între orele 17 - 21:30 cu două echipe formate din câte 4 persoane și două mijloace de transport plus o autoutilitară pentru inventarierea punctelor afectate.
   S-a intervenit pe străzile: Purumbeilor, Unirii, L. Rebreanu, Gabriel Georgescu, 1 Decembrie, Parcul Libertății, Paris, Turturelelor și B-dul Transilvaniei.
   În urma intervențiilor pentru eliberarea căilor de acces și îndepărtarea crengilor rupte de pe acoperișul unor imobile au fost transportate 20 mc de crengi cu 5 remorci.
   În data de 28.06.2019 orele 7:00 s-a continuat activitatea de transport și adunarea crengilor rupte, pe zonele verzi din centrul municipiului și alte străzi din loturile 1,2 și 4 aparținând SC Florisal SA.
   O atenție deosebită s-a acordat lucrărilor de îndepărtare a crengilor și arborilor rupți din Grădina Romei, unde furtuna a făcut ravagii distrugând 6 arbori (unul secular).
   În urma acestei activități s-au transportat 42 mc - 7 remorci de crengi.
   În realizarea acestor activități am întâmpinat greutăți cauzate de autoturismele parcate pe carosabil.

Florisal nu este în parteneriat cu MobilPay

plățile prin MobilPay nu sunt acceptate

Postat 2019-02-18

Stimați clienți, vă rugăm nu utilizați aplicația MobilPay pentru a vă achita facturile de salubrizare deoarece Florisal SA nu este în parteneriat cu această firmă. Plățile făcute prin această aplicație dacă ajung la noi nu au date suficiente pentru a putea identifica clienții de la care provin.
Mulțumim pentru înțelegere!

Montare brad 2018

in centrul Municipiului Satu Mare

Postat 2018-11-23

În acest an s-a montat un singur brad în Municipiul Satu Mare, care s-a amplasat în Parcul Libertății.
Acest brad a fost achiziționat de către SC Florisal SA de la domnul Ari Jozsef cu domiciliul în Satu Mare contra cost cu 900 lei.
Transportul și montarea bradului cu ajutorul unui utilaj specializat au costat 1000 lei.